Wij voorzien U graag van informatie.

Het kan zijn dat uw nog niet de informatie heeft gevonden die u zocht. Even één belletje naar ETD kozijn en wij kunnen u van alle informatie voorzien. Tevens komen we graag vrijblijvend bij u thuis om u persoonlijk te voorzien van een offerte en deskundig advies. Daarnaast kan onze verkoopadviseur u een woning laten zien die al voorzien is van ons prachtige Schüco kozijnen.

Wie doet de montage?

Montage van de geleverde kozijnen geschiedt door zeer ervaren monteurs die uw oude kozijnen eruit halen en de nieuwe kozijnen er deskundig inzetten. Vaak bent u dan in minder dan een week voorzien van een prachtig stukje maatwerk.

Moet ik een aanbetaling doen?

U betaalt het gehele bedrag na montage; wij vragen geen aanbetaling.  Wel kunnen wij u vragen om een financiële zekerheid  te overleggen, zoals een bankgarantie of een schrijven van uw tussenpersoon of bank (afschrift).

Bestaat er ook een mogelijkheid om maandelijks te betalen?

Ja, een maandelijkse betaling is  zelfs de meest voorkomende betaling voor een renovatie. Een maandbetaling kan worden onderverdeeld in een verandering van hypotheek (eerste of tweede hypotheek), of een krediet (bouwkrediet in verschillende maandbetalingen).
Betaal ik ook rente?
Ja.  In alle gevallen van een maandelijkse betaling betaalt u rente, waarbij u bij een verandering van hypotheek momenteel het minste rente betaalt.
Alle rente die u betaalt voor het renoveren van uw woning is volledig aftrekbaar (woningverbetering).

Er is ook een mogelijkheid om U kozijnen met behulp van de overheid te financieren, kijk hiervoor op de pagina Energiebespaarlening kunststof kozijnen.

Hoeveel gaat de renovatie mij kosten?

Wij kunnen voor u een schatting maken van de verwachtte kosten, als wij ter plaatse de situatie kunnen bekijken. Voor uw mogelijkheden op het gebied van de financiering adviseren wij u om een afspraak te maken met onze erkende hypotheekadviseur of bij uw eigen bank of tussenpersoon te informeren. Dit omdat geen hypotheek of situatie gelijk is. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur komt graag bij u thuis, zodat u geen afspraak hoeft te maken met een bank.

Kijk ook eens voor informatie bij onze pagina belangrijk om te weten. Hier staat nog meer informatie die erg handig is als U overweegt kunststof kozijnen aan te schaffen.

ETD Kozijn, Uw partner voor al Uw woningrenovatie!

ETD Kozijn heeft SCHÜCO  kozijnen geplaatst in o.a: Aerdenhout, Alkmaar, Almelo, Alphen aan de Rijn, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem,  Barendrecht, Beinsdorp, Bleiswijk, Blerick, Borculo,  Bunschoten-Spakenburg, Bussum, Den Haag, Deventer, Didam, Diemen, Doetinchem, Dordrecht, Duiven, Eemnes, Eerbeek, Eibergen, Elst, Enkhuizen, Enschede, Epe, Gaanderen, Goor, Gouda, Grootebroek, Heerhugowaard, Hilversum, Heteren, Hoogvliet, Hoorn, Huissen, Katwijk aan Zee, Krimpen aan den IJssel, Leiden, Lelystad, Lemmer, Leusden, Lochem, Maarn, Maarssen, Monnickendam, Nijmegen, Noordwijkerhout, Oosterbeek, Oostvoorne, Papendrecht, Pijnacker, Purmerend, Renkum, Rheden, Rijswijk, Rotterdam, Schalkhaar, Schiedam, Schoonhoven, Sijbekarspel, Spaarndam, Stroe, Swifterbant, Ulft, Utrecht, Venlo, Vlaardingen, Wageningen, Wierden, Wijchen, Zelhem, Zoetermeer, Zwijndrecht, Zwolle en vast ook bij U in de buurt!

ETD kozijn heeft de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs en geeft 20 jaar garantie!

informatie kunststof kozijnenEnthousiast geworden? Wij vertellen graag bij U thuis wat wij voor U kunnen betekenen. Uiteraard vrijblijvend! Graag bekijken wij de situatie ter plaatse om een zo nauwkeurig mogelijke prijsopgave te kunnen doen. Bel 0315-844515 of vul het informatie-formulier rechts in .

Informatie nodig?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik wil informatie over (verplicht)

Hieronder Uw bericht. Vult U a.u.b ook Uw WOONPLAATS en TELEFOONNUMMER in?