Wij voorzien U graag van informatie.

Het kan zijn dat uw nog niet de informatie heeft gevonden die u zocht. Even één belletje naar ETD kozijn en wij kunnen u van alle informatie voorzien. Tevens komen we graag vrijblijvend bij u thuis om u persoonlijk te voorzien van een offerte en deskundig advies. Daarnaast kan onze verkoopadviseur u een woning laten zien die al voorzien is van ons prachtige Schüco kozijnen.

Wie doet de montage?

Montage van de geleverde kozijnen geschiedt door zeer ervaren monteurs die uw oude kozijnen eruit halen en de nieuwe kozijnen er deskundig inzetten. Vaak bent u dan in minder dan een week voorzien van een prachtig stukje maatwerk.

Bestaat er ook een mogelijkheid om maandelijks te betalen?

Ja, een maandelijkse betaling is  zelfs de meest voorkomende betaling voor een renovatie. Een maandbetaling kan worden onderverdeeld in een verandering van hypotheek (eerste of tweede hypotheek), of een krediet (bouwkrediet in verschillende maandbetalingen).
Betaal ik ook rente?
Ja.  In alle gevallen van een maandelijkse betaling betaalt u rente, waarbij u bij een verandering van hypotheek momenteel het minste rente betaalt.
Alle rente die u betaalt voor het renoveren van uw woning is volledig aftrekbaar (woningverbetering).

Hoeveel gaat de renovatie mij kosten?

Wij kunnen voor u een schatting maken van de verwachtte kosten, als wij ter plaatse de situatie kunnen bekijken. Voor uw mogelijkheden op het gebied van de financiering adviseren wij u om een afspraak te maken met uw eigen bank of tussenpersoon.

Er is ook een mogelijkheid om U kozijnen met behulp van de overheid te financieren, kijk hiervoor op de pagina Energiebespaarlening kunststof kozijnen.

Kijk ook eens voor informatie bij onze pagina belangrijk om te weten. Hier staat nog meer informatie die erg handig is als U overweegt kunststof kozijnen aan te schaffen.

ETD Kozijn, Uw partner voor al Uw woningrenovatie!

ETD Kozijn heeft SCHÜCO  kozijnen geplaatst in o.a: Aerdenhout, Almelo, Alphen aan de Rijn, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem,  Badhoevedorp, Barendrecht, Beinsdorp, Bergen, Bleiswijk, Blerick, Borculo,  Bunschoten-Spakenburg, Bussum, Broek in Waterland, Brummen, Den Haag, Deventer, Didam, Diemen, Doetinchem, Dordrecht, Duiven, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Eerbeek, Eibergen, Elst, Enkhuizen, Epe, Ermelo, Gaanderen, Gendt, Goor, Gouda, Gorssel, Grootebroek, Haaksbergen, Heerhugowaard, Hengelo, Heteren, Hilversum, Hoogvliet, Hoorn, Huissen, Krimpen aan den IJssel, Leiden, Lelystad, Lemmer, Leusden, Lochem, Maarn, Maarssen, Monnickendam, Nieuwegein, Nijmegen, Noordwijkerhout, Oosterbeek, Oostvoorne, Pijnacker, Purmerend, Renkum, Rheden, Rijswijk, Ruurlo, Schalkhaar, Schiedam, Schoonhoven, Sijbekarspel, Silvolde, Spaarndam, Stroe, Swifterbant, Ulft, Utrecht, Veenendaal, Voorthuizen, Vorden, Wageningen, Wierden, Wolfheze, Wijchen, Winterswijk, Zelhem, Zoetermeer, Zutphen, Zwijndrecht, Zwolle en vast ook bij U in de buurt!

ETD kozijn heeft de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs en geeft 20 jaar garantie!

informatie kunststof kozijnen

U wilt meer informatie over kunststof kozijnen?

Wij vertellen immers graag bij U thuis wat wij voor U kunnen betekenen. Uiteraard vrijblijvend !
Daarom bekijken wij graag de situatie ter plaatse om een zo nauwkeurig mogelijke prijsopgave te kunnen doen.

Bel nu  085-08 05 228 of vul het informatie-formulier hieronder in .

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Ik wil informatie over (verplicht)


    Hieronder Uw bericht. Vult U a.u.b ook Uw WOONPLAATS en TELEFOONNUMMER in?