Kies de deur die bij U past.

Onderhoudsvrij, duurzaam, veilig en naar uw wensen gemaakt!

Kunststof deuren van Schüco in alle soorten en maten , tegen de scherpste  prijs vindt U bij ETD kozijn.

ETD Kozijn levert en monteert alleen de beste kunststof deuren!

Wanneer U besluit uw kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen is het natuurlijk ook mogelijk en misschien noodzakelijk om ook Uw deuren te vervangen.

SCHÜCO Kunststof deuren zijn het beste alternatief voor uw huidige deuren.
Een kunststof deur heeft geen onderhoud meer nodig en is veel veiliger dan uw oude deur. Al onze kunststof deuren beschikken over een speciaal sluitsysteem waardoor het voor inbrekers praktisch onmogelijk is om binnen te komen.

Bovendien beschikken onze kunststof deuren over hang en sluitwerk dat ruimschoots voldoet aan de eisen voor het verkrijgen van het politiekeurmerk veilig wonen.

Onze kunststof deuren worden gefabriceerd in een fabriek die deelneemt aan de Stichting Recycling VKG en zijn derhalve voorzien van alle vereiste keurmerken.

Kunststof deuren verminderen de kans op inbraak met 95%.

Kunststof deuren zijn er in vele soorten en maten wij hebben een ruime sortering voor en achterdeuren. Er is altijd een deur die bij U in de smaak valt. Wij kunnen er ook voor zorgen dat al uw deuren geopend kunnen worden met 1 sleutel . Het slot op Uw oude niet vervangen deur of garagedeur passen wij dan eventueel ook aan, zo heeft U niet meer voor elke deur een aparte sleutel nodig.

Kerntrekbeveiliging maakt U woning nog veiliger.

AXA-kenrtrekbeslag-knop-anti-kerntrek-kerntrekken-118x300Politiekeurmerk Veilig Wonen verplicht bij nieuwbouw om producten met Kerntrekbeveiliging toe te passen, deze eis zal ook volgen voor bestaande bouw. De kerntrekmethode is een zeer veel voorkomende inbraakmethode waardoor inbrekers gemiddeld binnen 30 seconden binnen kunnen treden. Door producten met Kerntrekbeveiliging toe te passen wordt deze inbraakmethode makkelijk en doeltreffend tegen gegaan. De makkelijkste manier is om de Profielcilinder te vervangen door een Profielcilinder met Kerntrekbeveiliging (alle profielcilinders met SKG*** zijn voorzien van Kerntrekbeveiliging).

 Klik hier voor foto’s van kunststof deuren.

Kunststof deuren

De garagedeur vervangen door een deur met kozijn en de houtstrook boven vervangen door Trespa.

ETD kozijn heeft de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs en geeft 20 jaar garantie!

kunststof deuren

Een kunststof voordeur is het visitekaartje van Uw woning.

Enthousiast geworden? Wij vertellen graag bij U thuis wat wij voor U kunnen betekenen. Uiteraard vrijblijvend! Graag bekijken wij de situatie ter plaatse om een zo nauwkeurig mogelijke prijsopgave te kunnen doen.

Bel 0315-844515 of vul het informatie-formulier hieronder in.

Informatie nodig?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik wil informatie over (verplicht)

WILT U AUB UW WOONPLAATS en TELEFOONUMMER doorgeven? Dit in verband met onze planning. Hieronder Uw bericht.