Onderhoudsvrij de perfecte gevel met kunststof gevelbekleding!

De oude gevel nog met hout.

Wanneer U uw kozijnen laat vervangen dan is het natuurlijk ook erg verstandig om het eventuele hout dat tussen Uw oude kozijnen zat ook te vervangen. Hiervoor gebruiken wij kunststof gevelbekleding of kunststof schroten. Eerst word er een raamwerk gemaakt, hierin komt isolatiemateriaal en daaroverheen een folie die eenzijdig lucht doorlaat en daarop monteren wij de kunststof schroten.

Eerst isolatie aanbrengen en dan afdekken met een eenzijdig luchtdoorlatende folie. Daarna komen er zogenaamde raggels overheen om het Keralit op te monteren.

Deze kunststof schroten hebben een isolerende werking omdat hier ook zogenaamde luchtkanalen inzitten. Dit helpt in combinatie met kunststof kozijnen om energie te besparen.
De gevelbekleding bestaat uit gerecyclede kunststof panelen van hoogwaardige kwaliteit met een hout-look verkrijgbaar in alle Ral kleuren. Deze maken de afwerking van Uw woning helemaal compleet. Want als U de kozijnen heeft vervangen wilt U natuurlijk geen werk meer aan het hout tussen de kozijnen, of de dakranden, of zij-wangen van Uw dakkapel.

Nooit geen schilderwerk meer!

Het eindresultaat. Ziet het er niet geweldig uit?

Vinylplus of KERALIT kunststof schroten zijn de perfecte vervangers van Uw oude houten schroten. U hoeft nooit meer te  schilderen en het ziet er geweldig uit! Deze kunststof gevelbekleding wordt vakkundig gemonteerd zodat U er de rest van Uw leven geen omkijken meer naar heeft. Ook gebruiken we vaak Trespa panelen daar waar nodig is.

Keralit wordt ook wel eens gebruikt als boeibekleding bijvoorbeeld op een garagebox.

Kunststof gevelbekleding maakt U gevel perfect!

Op onze pagina foto’s kunststof gevelbekleding staan nog meer voorbeelden van woningen die wij hebben voorzien van kunststof gevelbekleding.

kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding als aanvulling bij Uw kunststof kozijnen

Enthousiast geworden? Wij vertellen graag bij U thuis wat wij voor U kunnen betekenen. Uiteraard vrijblijvend! Graag bekijken wij de situatie ter plaatse om een zo nauwkeurig mogelijke prijsopgave te kunnen doen.

Bel  0315-844515 of vul het informatie-formulier in.

Informatie nodig?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik wil informatie over (verplicht)

WILT U AUB UW WOONPLAATS en TELEFOONUMMER doorgeven? Dit in verband met onze planning. Hieronder Uw bericht.