Welkom op de Max Houkes sponsorpagina van ETD kozijn. Wij sponseren het supertalent uit Drenthe die momenteel 836 staat op de ATP ranglijst. Max heeft onlangs met zijn speciale reis-trainer Colin van Beem enkele goede resultaten gehaald. Colin is dus een welkome versterking voor de tennis-reis die nog voor Max ligt. Wij zijn er trots op om deze geweldige sportman te mogen ondersteunen.

Max behaalde al 4 overwinningen in het dubbelspel!

max houkes pagina etd kozijn

Max Houkes (rechts) met Sidane Prontjodikromo na hun gewonnen titel in Alkmaar.

Dit jaar vierde Max overwinningen in het dubbelspel met Ryan Nijboer in Egypte en met Sidane Prontjodikromo in Alkmaar . De teller staat inmiddels op 4 dubbeltitels.

Volgend jaar komt daar hopelijk zijn eerste solo titel in de futures- competitie bij.

Waarom ondersteunt ETD Kozijn Max Houkes?

Op de inmiddels beroemde Tennis-camper staat de naam van ons bedrijf. Wij van ETD kozijn proberen net als Max elke dag een topprestatie te leveren, vandaar onze verbondenheid. Wij hopen hiermee dat nog meer mensen de verrichtingen van deze sympathieke en dynamische speler zullen volgen.

 

 Elke dag een topprestatie !

Voor Max en ETD kozijn geldt elke dag een topprestatie leveren, elke dag er voor zorgen dat het nog beter wordt om zodoende het hoogste te bereiken. Max haalde al 4 overwinningen in het dubbel en wij openen dit jaar onze 2e vestiging. Met vestigingen in Zutphen en Nijverdal zijn wij in staat om een zeer groot gedeelte van Oost Nederland te bedienen. 

Ook dit jaar gaan we Max weer aanmoedigen en zullen geregeld bij hem aan de baan zitten. Hopelijk draagt het succes van Max mee aan het succes van ETD kozijn en andersom. Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in ! Zet hem op Max!

Wilt U Max Houkes ook ondersteunen ?

Max heeft een professionele website die U hier kunt vinden.