Leuk dat je kijkt op de pagina van Max Houkes de favoriete tennisser van ETD kozijn.

ETD kozijn sponsort Max Houkes nu een aantal jaren en dit jaar heeft Max de grote doorbraak gemaakt. Hij steeg dit jaar van 950 naar nu 372 van de wereld dankzij 4 overwinningen in de futures. Max is naast een begenadigd dubbelspeler (5 titels) nu ook een echte winnaar in zijn eentje (4X).

Max Houkes

Max Houkes in Oldenzaal waar hij zijn eerste future winst in het enkelspel behaalde.

Max is nu onderweg naar Peru om in Zuid Amerika 4 challengers te gaan spelen. De challengers is weer een stapje hoger op de ranglijst en is de opstap voor de grote ATP toernooien waarin o.a Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor actief zijn.

Wij verwachten dat Max samen met zijn coach Colin van Beem tot nog meer aansprekende prestaties zal komen. Mede door zijn trainer is Max tot een niveau geklommen dat bij hem past en wat wij ook van hem hadden verwacht.

We wensen Max en zijn trainer Colin veel succes en zijn er nog trotser op om sponsor van Max te zijn.

 Elke dag een topprestatie !

Voor Max en ETD kozijn geldt het om elke dag een topprestatie leveren, elke dag er voor te zorgen dat het nog beter wordt om zodoende het allerhoogste te bereiken ! Max haalde al 5 overwinningen in het dubbel en 4 in het enkelspel. Inmiddels hebben wij van ETD kozijn 2 vestigingen 1 in Arnhem en 1 in Nijverdal.

Ook dit jaar gaan we Max weer aanmoedigen en zullen geregeld bij hem aan de baan zitten. Hopelijk draagt het succes van Max mee aan het succes van ETD kozijn en andersom. Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in ! Zet hem op Max!

Wilt U Max Houkes ook ondersteunen ?

Max heeft een professionele website die U hier kunt vinden.