In de loop der jaren heeft ETD kozijn in veel steden en dorpen kunststof kozijnen geplaatst, hieronder staan de reviews van klanten uit diverse delen van Nederland.

Heel veel dank !

De werkzaamheden zijn snel en uitermate efficiënt geplaatst met zo min mogelijk overlast. De bereidheid om altijd bereikbaar te zijn van de adviseur ervoeren wij als zeer positief. ETD Kozijn is wat ons betreft zeer aan te bevelen als bedrijf om deze werkzaamheden uit te laten voeren, zowel qua prijs als service met zeer veel aandacht voor de persoonlijke wensen van de cliënt en om te kijken of deze wensen te realiseren zijn.

Heel veel dank en heel veel succes bij andere klanten !

Groetjes,

24/9/2019 Jan en Nel Koper Doetinchem.

Een echte aanrader !
Alles perfect verlopen, goede communicatie en volgens afspraak.
Erg snel geplaatst en bijzonder goed afgewerkt, een echte aanrader !

31/7/2019 Jos Peters, IJsselstein.

We zouden in de toekomst zeker nog een keer kiezen voor ETD kozijn !
Wij hebben de samenwerking met ETD-kozijn als zeer prettig ervaren.
Mooie kunststof kozijnen voor een scherpe prijs welke snel werden geleverd en gemonteerd. Er werd goed meegedacht door de monteurs m.b.t de afwerking van de kozijnen aan de binnenkant van de kamers. Daarnaast is er sprake van van snelle service en werd het nawerk (losgeraakte regenpijp) snel hersteld.
Goede samenwerking en wij zouden voor in de toekomst zeker nog een keer kiezen voor ETD kozijn.

met vriendelijke groet,
30/7/2019 Familie van Voskuilen Veenendaal

We zijn erg blij met het resultaat !
Onze woning was toe aan een renovatie van de kozijnen en ramen. We hebben, na het informeren bij verschillende sites en leveranciers gekozen voor ETD kozijn. Zij leveren kozijnen van het kwaliteitsmerk Schuco en geven 20 jaar garantie. In een persoonlijk gesprek met de adviseur waarin op een duidelijke manier informatie werd verstrekt werd ook direct de prijs neergelegd. Na de afgesproken levertijd werden de kozijnen geplaatst door aardige vakmensen. De mannen werkten netjes en snel. We zijn erg blij met het resultaat.

19/7/2019 Familie Theunissen, Wijk bij Duurstede

Ik ben zeer tevreden !
Zaterdag 25 Mei zijn door ETD Kozijn 2 kunststof ramen geplaatst. vanaf het begin is het contact erg prettig geweest, werd ik goed en juist geïnformeerd en werd mij rustig de tijd gegeven om te kijken wat ik wilde. het contact, de kwaliteit van de ramen en de garantie gaven de doorslag bij mijn keuze. Het verwijderen en het plaatsen van de nieuwe kozijnen werd vakkundig gedaan. Niet alleen ben ik erg tevreden over de goede afwerking (met oog voor detail, want zelfs in het schuurtje, wat niet zo belangrijk is, was de afwerking perfect) maar ook heb ik de vriendelijke bejegening van de vakmannen erg gewaardeerd. De kozijnen ( en zelfs het kleur glas) passen perfect in de rest van de uitstraling van het huis en doet ook recht aan het totaalplaatje in de straat. Ik ben zeer tevreden !

29/5/2019 Evelien Hermsen, Arnhem.

We zullen ETD kozijn zeker aanbevelen !
Hartelijk dank ETD kozijn voor het plaatsten van de kunststof kozijnen. Het is erg mooi geworden. We krijgen ook complimenten van vrienden en familie. We zullen ETD kozijn zeker aanbevelen.

27/5/2019 G Ploeger, Alphen aan den Rijn.

Alles zeer tot onze tevredenheid !
Ons contact met ETD Kozijn was erg positief. Wij kregen ruim de tijd om over de offerte na te denken en vragen te stellen. Er werd goed aangegeven hoelang de wachttijd zou zijn na bestelling. Begin dit jaar werden de kozijnen geplaatst. Er werd netjes gewerkt (binnen de aangegeven tijd) en opgeruimd. in ons geval werd er zelfs een container geplaatst en weer opgehaald. Alles werd nadien nogmaals gecontroleerd. Er was een miscommunicatie over het badkamerraam maar dit is probleemloos opgelost. De horren werden enkele weken later gebracht en geplaatst. Alles zeer tot onze tevredenheid.

8/3/2019 C Pater, Spijk

We zitten er weer warmpjes bij !
Wij moesten van ons huis dat we vorig jaar hebben gekocht alle kozijnen vervangen. Via internet viel ons oog op ETD kozijn. Duidelijk met informatie in het eerste contact thuis en daarna besloten om de opdracht te plaatsen. En inderdaad, alles zoals afgesproken in het eerste contact, vakkundig geplaatst en alles schoon achtergelaten. We zitten er weer warm bij merkten we direct na plaatsing van de kozijnen.

9/10/2018 Familie Louter – Maarn

Ik kan het bedrijf aanraden !
Veel offerten en bedrijven gesproken. Uiteindelijk gekozen voor ETD Kozijn. Doorslaggevend voor mij was dat de monteurs zeer ervaren zijn en lang werkzaam binnen het bedrijf. Ik ben er tijdens het plaatsen bij geweest en heb gezien hoe ze te werk gingen. De monteurs  waren uiterst vakkundig. Demontage van het oude kozijn verliep vlekkeloos en ook het plaatsen en afwerken van de binnenkant is mooi opgeleverd. De Schuco kozijnen met hout-look en hout(look)verbindingen passen bij de uitstraling van mijn woning en heeft de uitstraling van mijn voorgevel behoorlijk opgepimpt (om het met populaire bewoording te omschrijven). Kortom ik ben erg blij met het contact en de service. Ik kan het bedrijf aanraden, vooral als je je zorgen maakt over de plaatsing van het kozijn.

20/6/2018 Kishan Shantiprekash – Zoetermeer

Bedankt ! Goed werk !
De achterzijde van mijn woning laten voorzien van kunststof kozijnen en ik heb dubbele openslaande deuren laten plaatsen. Uitstekende service, mooie afwerking, hoge kwaliteit. De verwarming moest verplaatst worden, hiervoor moest een luik in de vloer worden gemaakt om alle leidingen netjes onder de vloer weg te werken. Dit was allemaal geen probleem. Ook dit werk hebben ze voor hun rekening genomen zonder meer kosten.Met horren in de ramen en een grote plissé hor over de hele breedte van de openslaande deur was het helemaal af. Bedankt goed werk.

17/5/2018 Ruud Ros – Brummen

We zijn erg tevreden !
Na een uitgebreid informatief en prettig gesprek gekozen voor ETD kozijn. De doorslag gaf ons dat er Schüco kozijnen geplaatst zouden worden tegen een redelijke prijs en de 20 jaar garantie. Bij het plaatsten van de kozijnen werd er erg netjes gewerkt. Geen rommel achterlatend aan het eind van de werkdag. Ook over de aftersales zijn we erg tevreden.
We hadden namelijk wat tocht onder de vensterbank en ook dit is, op korte termijn, keurig opgelost.
Kortom, we zijn erg tevreden. Met vriendelijke groet,

22/2/2018 Edward van den Heijkant – Huissen

Met dank !
We zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit van ETD kozijn en vooral de professionele plaatsing van de kozijnen door vriendelijke mannen. Ook altijd overleg mogelijk. Als laatste werden de horren geleverd, onze bovenverdieping ziet er weer prachtig uit.  Met Dank!

25/10/2017 Mieke van Schaik – Driebergen

Van harte aanbevolen !
Hele goede ervaring met ETD Kozijn! Doorverwezen via kennissen, die ook zeer tevreden zijn. Goed advies en inspelen op onze wensen, heldere communicatie en afspraken. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Plaatsing ook keurig en snel, door ervaren en betrouwbare vakmensen die zelfs kosteloos extra afwerking hebben geleverd. Van harte aanbevolen!

9/10/2017 David Onken – Berkel en Rodenrijs

Warm aanbevolen !
Nadat mijn moeder voor haar simpele schuifpui van 195×165 geconfronteerd werd met offertes (van bekende of landelijk adverterende bedrijven) van €4000 en hoger vond ik het tijd eens naar een redelijke aanbieder op zoek te gaan. Op intuïtie benaderde ik ETD voor een indicatieve prijsopgave en op basis daarvan konden we door. We zijn onder de indruk geraakt van de professionele en klantgerichte opstelling van dit bedrijf, de tijd werd genomen om alles goed duidelijk door te spreken en toen bij het inmeten bleek dat vanwege een technisch probleem met de bouw van het pand een uitvoering in kunststof tot een verhoogde drempel zou leiden heeft men op eigen initiatief een oplossing in aluminium –zonder meerkosten- bedacht. De montage geschiedde probleemloos door kundige medewerkers, een plezierig optreden ten opzichte van de klant en een perfect ogend resultaat. 20 jaar garantie en toch een prijs die ruim 30% onder die van de eerdere aanbieders lag.
Een bedrijf waarmee wij in ieder geval plezierig zaken hebben gedaan – warm aanbevolen!

1/10/2017 Peter Peters – Heemstede

Prima werk geleverd !
Super bedrijf , goede afspraken, netjes op tijd.
mooi werk afgeleverd, netjes opgeruimd en ramen schoon gemaakt na het plaatsen.
Na het plaatsen nog netjes gebeld of alles naar wens en in orde was.
prima werk geleverd.

21/9/2017  Syl Stegink-Middelkoop – Rotterdam

Ik ben een zeer tevreden klant !
Na een goed informatief en ook gezellig gesprek gekozen voor een complete transformatie van de kozijnen voor het hele huis. Met goed vertrouwen kon ik de monteurs dagelijks aan het werk laten gaan. Dit was voor mij zeer prettig aangezien ik overdag werk. Na een week en wat extra dagen zijn mijn kozijnen en de gevelbekleding omgetoverd tot 1 prachtig geheel. Zeer goede kwaliteit en prima nazorg. Ik ben een zeer tevreden klant.

22/7 /2017 Nanda den Hertog – Arnhem.

Voor ons is ETD kozijn een aanrader !
Nadat we besloten hadden om de kozijnen van de bovenverdieping en de gevelbekleding aan de zijkant van ons huis te vervangen, zijn we gaan zoeken op Internet en zo bij ETD kozijn uitgekomen. Een afspraak gemaakt en een prijsopgave gevraagd. Het eerste contact was open en recht door zee. Dat beviel mij prima. Na intern overleg (met mijn vrouw) besloten om met ETD kozijn in zee te gaan. Hiervan hebben we geen spijt gekregen. Het werk is in relatief korte tijd uitgevoerd door ervaren medewerkers die wisten waar ze mee bezig waren. Daarnaast verliep de communicatie uitstekend.
Het eindresultaat mag er wezen en hierover zijn wij dan ook uiterst tevreden.
Voor ons is ETD kozijn een AANRADER.

Vriendelijke groet,

Martin en Marjan Vrijenhoef – Veenendaal 23/5/2017

Een geweldig bedrijf dat ik aan een ieder aan kan raden.
Pas een woning gekocht waarvan de kozijnen slecht waren. Een offerte aangevraagd bij ETD kozijn waar ik via Google was terechtgekomen. Nieuwe kozijnen en deuren laten plaatsten. Het resultaat is geweldig. Blij dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Vakkundige montage en een mooie nette afwerking. Heb genoten van het vakmanschap van de monteurs van ETD kozijn. Kortom, een geweldig bedrijf dat ik aan een ieder aan kan raden.
Hartelijk dank ETD.

Max Vogel- Wierden 5/4/2017

Hartelijk dank ETD kozijn.
Hartelijk dank ETD kozijn voor de goede service. De kozijnen zien er prachtig uit en ze zijn snel en netjes geplaatst. Ons huis is er erg van opgeknapt en dat voor een knappe prijs.

Eva Tolkamp-Wegman – Amstelveen 18/3/2017

Wij zullen jullie bij onze vrienden en kennissen dan ook zeker aanbevelen.
Hartelijk bedankt ETD kozijn voor de prachtige Schuco kozijnen. Wij vonden het heel fijn dat jullie tijdens de werkzaamheden de trap en de woonkamer hebben afgedekt met plastic om niets te beschadigen.
De kozijnen zijn heel vakkundig geplaatst en onze vragen werden altijd netjes beantwoord. De prijs viel ons voor zo’n hoogwaardig product erg mee.

Wij zullen jullie bij onze vrienden en kennissen dan ook zeker aanbevelen.

Hans en Helma Teske – Zoetermeer 12/2/2017

ETD kozijn is een echte aanrader !
Wij zijn zeer tevreden over de gemonteerde kunststof kozijnen door ETD kozijn. Monteur Ronald en zijn collega hebben het prima gemonteerd en afgewerkt en alles netjes opgeruimd.

Omdat we zo tevreden zijn hebben we inmiddels al weer 2 kozijnen besteld. ETD kozijn is een echte aanrader!

Miep en Henny Pietersma – Arnhem 8/2/2017

compliment !
Volgens afspraak op tijd gekomen. Leuke heren die de ramen hebben vervangen. Alles netjes gedaan en schoon achtergelaten, compliment !

Marino van Campen – Almere 7/2/2017

Voor mij een aanrader.
Heb kozijn met openslaande deuren laten plaatsen. Buitengewoon tevreden. Materialen hele mooie kwaliteit,
en super netjes geplaatst en afgewerkt (bedankt Ronald). Voor mij een aanrader.

Frank Zijlmans – Hoogvliet 30 /12/2016

Kortom.. een aanrader.
Wij zijn zeer content met onze kunststof kozijnen.
Prima en snelle service.
Netjes afgewerkt door vakmensen.
Kortom.. een aanrader.

Anita Kottier- Eibergen 12/12/2016