In de loop der jaren heeft ETD kozijn in veel steden en dorpen kunststof kozijnen geplaatst, hieronder staan de reviews van klanten uit diverse delen van Nederland.

Reviews van geplaatste kozijnen:

Wij moesten van ons huis dat we vorig jaar hebben gekocht alle kozijnen vervangen. Via internet viel ons oog op ETD kozijn. Duidelijk met informatie in het eerste contact thuis en daarna besloten om de opdracht te plaatsen. En inderdaad, alles zoals afgesproken in het eerste contact, vakkundig geplaatst en alles schoon achtergelaten. We zitten er weer warm bij merkten we direct na plaatsing van de kozijnen.Veel offerten en bedrijven gesproken. Uiteindelijk gekozen voor ETD Kozijn. Doorslaggevend voor mij was dat de monteurs zeer ervaren zijn en lang werkzaam binnen het bedrijf. Ik ben er tijdens het plaatsen bij geweest en heb gezien hoe ze te werk gingen. De monteurs  waren uiterst vakkundig. Demontage van het oude kozijn verliep vlekkeloos en ook het plaatsen en afwerken van de binnenkant is mooi opgeleverd. De Schuco kozijnen met hout-look en hout(look)verbindingen passen bij de uitstraling van mijn woning en heeft de uitstraling van mijn voorgevel behoorlijk opgepimpt (om het met populaire bewoording te omschrijven). Kortom ik ben erg blij met het contact en de service. Ik kan het bedrijf aanraden, vooral als je je zorgen maakt over de plaatsing van het kozijn.

9/10/2018 Familie Louter – Maarn

Veel offerten en bedrijven gesproken. Uiteindelijk gekozen voor ETD Kozijn. Doorslaggevend voor mij was dat de monteurs zeer ervaren zijn en lang werkzaam binnen het bedrijf. Ik ben er tijdens het plaatsen bij geweest en heb gezien hoe ze te werk gingen. De monteurs  waren uiterst vakkundig. Demontage van het oude kozijn verliep vlekkeloos en ook het plaatsen en afwerken van de binnenkant is mooi opgeleverd. De Schuco kozijnen met hout-look en hout(look)verbindingen passen bij de uitstraling van mijn woning en heeft de uitstraling van mijn voorgevel behoorlijk opgepimpt (om het met populaire bewoording te omschrijven). Kortom ik ben erg blij met het contact en de service. Ik kan het bedrijf aanraden, vooral als je je zorgen maakt over de plaatsing van het kozijn.

20/6/2018 Kishan Shantiprekash – Zoetermeer

De achterzijde van mijn woning laten voorzien van kunststof kozijnen en ik heb dubbele openslaande deuren laten plaatsen. Uitstekende service, mooie afwerking, hoge kwaliteit. De verwarming moest verplaatst worden, hiervoor moest een luik in de vloer worden gemaakt om alle leidingen netjes onder de vloer weg te werken. Dit was allemaal geen probleem. Ook dit werk hebben ze voor hun rekening genomen zonder meer kosten.Met horren in de ramen en een grote plissé hor over de hele breedte van de openslaande deur was het helemaal af. Bedankt goed werk.

17/5/2018 Ruud Ros – Brummen

Na een uitgebreid informatief en prettig gesprek gekozen voor ETD kozijn. De doorslag gaf ons dat er Schüco kozijnen geplaatst zouden worden tegen een redelijke prijs en de 20 jaar garantie. Bij het plaatsten van de kozijnen werd er erg netjes gewerkt. Geen rommel achterlatend aan het eind van de werkdag. Ook over de aftersales zijn we erg tevreden.
We hadden namelijk wat tocht onder de vensterbank en ook dit is, op korte termijn, keurig opgelost.
Kortom, we zijn erg tevreden. Met vriendelijke groet,

22/2/2018 Edward van den Heijkant – Huissen

We zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit van ETD kozijn en vooral de professionele plaatsing van de kozijnen door vriendelijke mannen. Ook altijd overleg mogelijk. Als laatste werden de horren geleverd, onze bovenverdieping ziet er weer prachtig uit.  Met Dank!

25/10/2017 Mieke van Schaik – Driebergen

Hele goede ervaring met ETD Kozijn! Doorverwezen via kennissen, die ook zeer tevreden zijn. Goed advies en inspelen op onze wensen, heldere communicatie en afspraken. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Plaatsing ook keurig en snel, door ervaren en betrouwbare vakmensen die zelfs kosteloos extra afwerking hebben geleverd. Van harte aanbevolen!

9/10/2017 David Onken – Berkel en Rodenrijs

Nadat mijn moeder voor haar simpele schuifpui van 195×165 geconfronteerd werd met offertes (van bekende of landelijk adverterende bedrijven) van €4000 en hoger vond ik het tijd eens naar een redelijke aanbieder op zoek te gaan. Op intuïtie benaderde ik ETD voor een indicatieve prijsopgave en op basis daarvan konden we door. We zijn onder de indruk geraakt van de professionele en klantgerichte opstelling van dit bedrijf, de tijd werd genomen om alles goed duidelijk door te spreken en toen bij het inmeten bleek dat vanwege een technisch probleem met de bouw van het pand een uitvoering in kunststof tot een verhoogde drempel zou leiden heeft men op eigen initiatief een oplossing in aluminium –zonder meerkosten- bedacht. De montage geschiedde probleemloos door kundige medewerkers, een plezierig optreden ten opzichte van de klant en een perfect ogend resultaat. 20 jaar garantie en toch een prijs die ruim 30% onder die van de eerdere aanbieders lag.
Een bedrijf waarmee wij in ieder geval plezierig zaken hebben gedaan – warm aanbevolen!

1/10/2017 Peter Peters – Heemstede

Super bedrijf , goede afspraken, netjes op tijd.
mooi werk afgeleverd, netjes opgeruimd en ramen schoon gemaakt na het plaatsen.
Na het plaatsen nog netjes gebeld of alles naar wens en in orde was.
prima werk geleverd.

21/9/2017  Syl Stegink-Middelkoop – Rotterdam

Na een goed informatief en ook gezellig gesprek gekozen voor een complete transformatie van de kozijnen voor het hele huis. Met goed vertrouwen kon ik de monteurs dagelijks aan het werk laten gaan. Dit was voor mij zeer prettig aangezien ik overdag werk. Na een week en wat extra dagen zijn mijn kozijnen en de gevelbekleding omgetoverd tot 1 prachtig geheel. Zeer goede kwaliteit en prima nazorg. Ik ben een zeer tevreden klant.

22/7 /2017 Nanda den Hertog – Arnhem.

Nadat we besloten hadden om de kozijnen van de bovenverdieping en de gevelbekleding aan de zijkant van ons huis te vervangen, zijn we gaan zoeken op Internet en zo bij ETD kozijn uitgekomen. Een afspraak gemaakt en een prijsopgave gevraagd. Het eerste contact was open en recht door zee. Dat beviel mij prima. Na intern overleg (met mijn vrouw) besloten om met ETD kozijn in zee te gaan. Hiervan hebben we geen spijt gekregen. Het werk is in relatief korte tijd uitgevoerd door ervaren medewerkers die wisten waar ze mee bezig waren. Daarnaast verliep de communicatie uitstekend.
Het eindresultaat mag er wezen en hierover zijn wij dan ook uiterst tevreden.
Voor ons is ETD kozijn een AANRADER.

Vriendelijke groet,

Martin en Marjan Vrijenhoef – Veenendaal 23/5/2017

Pas een woning gekocht waarvan de kozijnen slecht waren. Een offerte aangevraagd bij ETD kozijn waar ik via Google was terechtgekomen. Nieuwe kozijnen en deuren laten plaatsten. Het resultaat is geweldig. Blij dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Vakkundige montage en een mooie nette afwerking. Heb genoten van het vakmanschap van de monteurs van ETD kozijn. Kortom, een geweldig bedrijf dat ik aan een ieder aan kan raden.
Hartelijk dank ETD.

Max Vogel- Wierden 5/4/2017

Hartelijk dank ETD kozijn voor de goede service. De kozijnen zien er prachtig uit en ze zijn snel en netjes geplaatst. Ons huis is er erg van opgeknapt en dat voor een knappe prijs.

Eva Tolkamp-Wegman – Amstelveen 18/3/2017

Hartelijk bedankt ETD kozijn voor de prachtige Schuco kozijnen. Wij vonden het heel fijn dat jullie tijdens de werkzaamheden de trap en de woonkamer hebben afgedekt met plastic om niets te beschadigen.
De kozijnen zijn heel vakkundig geplaatst en onze vragen werden altijd netjes beantwoord. De prijs viel ons voor zo’n hoogwaardig product erg mee.

Wij zullen jullie bij onze vrienden en kennissen dan ook zeker aanbevelen.

Hans en Helma Teske – Zoetermeer 12/2/2017

Wij zijn zeer tevreden over de gemonteerde kunststof kozijnen door ETD kozijn. Monteur Ronald en zijn collega hebben het prima gemonteerd en afgewerkt en alles netjes opgeruimd.

Omdat we zo tevreden zijn hebben we inmiddels al weer 2 kozijnen besteld. ETD kozijn is een echte aanrader!

Miep en Henny Pietersma – Arnhem 8/2/2017

Volgens afspraak op tijd gekomen. Leuke heren die de ramen hebben vervangen. Alles netjes gedaan en schoon achtergelaten, compliment !

Marino van Campen – Almere 7/2/2017

Heb kozijn met openslaande deuren laten plaatsen. Buitengewoon tevreden. Materialen hele mooie kwaliteit,
en super netjes geplaatst en afgewerkt (bedankt Ronald). Voor mij een aanrader.

Frank Zijlmans – Hoogvliet 30 /12/2016

Wij zijn zeer content met onze kunststof kozijnen.
Prima en snelle service.
Netjes afgewerkt door vakmensen.
Kortom.. een aanrader.

Anita Kottier- Eibergen 12/12/2016