Wanneer U na de montage geniet van onze prachtige kozijnen kan het zijn dat er toch nog een klein ongemak is.

Een zonnescherm of knikarmscherm is de meest elegante oplossing om schadelijke UV-stralen te weren op uw terras. Zo kan je samen met jouw gezelschap langer én op een verantwoorde manier genieten van de zon. Deze overkapping zie je enkel wanneer je daar zelf om vraagt. Al de andere momenten zit het geheel verstopt in een mooi afgewerkte kast die tegen de buitengevel wordt bevestigd.

Het grootste voordeel van een zonnescherm is dat het om een oprolbaar systeem gaat. Bij deze oplossing heb je dus geen steunpalen die permanent zichtbaar zijn. Tevens zal een zonnetent warme zonnestralen afblokken nog voor ze de kans krijgen om jouw woning op te warmen. Terwijl je met volle teugen geniet van jouw terras en het mooie weer, bewijst het zonnescherm ook nog eens zijn nut als zonwering. 2-in-1 dus!

Beperk de energievraag, niet het uitzicht

Er worden steeds strengere eisen opgelegd voor het bouwen van een woning. Dit brengt enkele gevolgen met zich mee. Eén daarvan is dat een woning al snel te kampen heeft met oververhitting, dit omdat er steeds meer wordt geïsoleerd.

Dit probleem verdwijnt met ZipX®Zero als sneeuw voor de zon, en onze oplossing biedt u nóg meer voordelen. De ZipX®Zero is een luchtdichte inbouwscreen, wat enerzijds betekent dat de screen volledig onzichtbaar wordt weggewerkt in de spouwmuur. Anderzijds spreken we van luchtdicht omdat er geen negatieve invloed meer is op de energieprestaties van uw woning. Integendeel, het plaatsen van de ZipX®Zero verbetert de situatie alleen maar.

inbouwscreen

ETD kozijn is dealer van Wilms Rolluiken en Zonwering vooralsnog monteren wij deze producten alleen in combinatie met kunststof kozijnen.

U wilt meer informatie over zonwering?

Wij vertellen immers graag bij U thuis wat wij voor U kunnen betekenen. Uiteraard vrijblijvend !
Daarom bekijken wij graag de situatie ter plaatse om een zo nauwkeurig mogelijke prijsopgave te kunnen doen.

Bel nu  085-08 05 228 of vul het informatie-formulier hieronder in .

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Ik wil informatie over (verplicht)


    Hieronder Uw bericht. Vult U a.u.b ook Uw WOONPLAATS en TELEFOONNUMMER in?